Η Τέρη ξεκίνησε μαθήματα μουσικής σε ηλικία 12 ετών, φοίτησε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στην κατεύθυνση της τζαζ όπου είχε την ευκαιρία να πάρει μαθήματα, να παίξει και να αυτοσχεδιάσει με σπουδαίους Έλληνες και ξένους τζαζ μουσικούς όπως ο Δήμος Δημιτριάδης, ο Γιώργος Κοντραφούφης, ο Δημήτρης Καλαντζής, o JD Walter, η Sheila Jordan καθώς και με τη νέα δυναμική γενιά της ελληνικής τζαζ σκηνής. Εκεί έλαβε τα μουσικά ερεθίσματα που έθεσαν τα θεμέλια και καθόρισαν την πορεία της στην τζαζ.

Μετά την αποφοίτησή της το 2010, έλαβε υποτροφίες από το Ίδρυμα Fulbright καθώς και το Ίδρυμα Ωνάση για να συνεχίσει τις σπουδές της στο τζαζ τραγούδι στο Queens College / Aaron Copland School of Music στη Νέα Υόρκη, όπου κατά τη διάρκεια καθώς και μετά το πέρας των σπουδών της είχε την τύχη να εμφανιστεί σε τζαζ μουσικές σκηνές όπως οι "Cornelia St Cafe", "Le Poisson Rouge", "Swing 46", "Silvana" και πολλές άλλες. Η παραμονή της στη Νέα Υόρκη, την πόλη με τη σημαντικότερη τζαζ σκηνή στον κόσμο, αναμφίβολα αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα στην καλλιτεχνική της ωρίμανση και διαμόρφωση του ήχου της.

Σήμερα ζει στην Αθήνα, διδάσκει τραγούδι στο μουσικό εργαστήρι "Lab Music Education", τραγουδάει με το σχήμα της στις ολοένα και περισσότερες τζαζ σκηνές της Αθήνας και ετοιμάζετε να κυκλοφορήσει το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ Qualia στο τέλος του 2017.